AMAZONEN-Werke är ett familjeägt företag som grundades redan 1863. De har specialiserat sig på såmaskiner, växtskyddssprutor, gödselspridare, kultivatorer och nu senast plogar. I produktportföljen finns även effektiva grönytemaskiner för underhåll av parker, underhåll av grönområden och vinterservice.

Det som kännetecknar Amazones sortiment - och som uppskattas av kunderna - är den genomgående höga kvaliteten och driftsäkerheten. Som kund återfinns inte bara små och medelstora gårdar utan även fastighetsägare och jordbruksentreprenörer.

AMAZONEs produkter är kända för

  • kvalitet och tillförlitlighet
  • innovation och effektivitet
  • effektivitet över genomsnittet
  • enastående operativ prestanda
  • snabb och kvalificerad kundservice
  • tillförlitlig reservdelsförsörjning
  • högt andrahandsvärde på begagnade maskiner

Dessutom tillhandahåller AMAZONE en unik gödningsrådgivningstjänst (även via telefon) där man ger information om alla - även okända - typer av gödningsmedel. Dessutom finns en omfattande internetbaserad informationstjänst, med reservdelslistor, spridningsdiagram mm

Under de senaste tio Agritechnica-utställningarna, har AMAZONE belönats med 32 medaljer vilket innebär att man är ett av de mest innovativa företagen inom branschen.

>> Amazone spridarinställningar

>> För Amazones internationella webb klicka på länken

Munstycken är slitdelar och att regelbundet byta dem betalar sig snabbt jämfört med att inte maximera utnyttjandet av dyra insatsmedel. En bra spridningsbild ger bättre effekt av insatsmedel och är en förutsättning för att kunna använda reducerade doser (dessutom är ojämn spridning kritiskt fel vid funktionstest av sprutan). Lechler är ledande inom utveckling och tillverkning av sprutmunstycken.

Följ oss på